Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging

Om de juiste producten voor je huid te selecteren is het verstandig om eerst te achterhalen welk huidtype je hebt. 
 
Droge huid
Een droge huid kenmerkt zich vaak door het vertonen van schilfertjes en een trekkerig gevoel na het douchen. Ook zijn bij een droge huid de poriën vrijwel onzichtbaar. Omdat er minder talg wordt geproduceerd heb je minder last van puistjes. Het hebben van een droge huid heeft als nadeel dat de huid vochtarm is en daarmee minder goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Kies in het geval van een droge huid voor huidproducten speciaal voor de droge huid. Dit zal de huid intensief voeden en zorgen dat de huid soepel blijft. 
 
Vette huid
Een vette huid heeft een verhoogde talgproductie waardoor de huid vaak dikker aanvoelt en meer glanst. De poriën van een vette huid raken sneller verstopt, en ook zijn er vaak mee-eters en puistjes te zien. Gezichtsproducten met een tal regulerende werking zijn in het geval van een vette huid een goede optie. Deze producten verfijnen grove poriën, verminderen glimzones en houden de huid bovenal in balans. 
 
Gevoelige huid
Een gevoelige huid reageert sterk op invloeden van buitenaf. Dit zie je door rode vlekjes of bultjes. Een gevoelige huid raakt sneller geïrriteerd bij bijvoorbeeld hevige kou of stress. Wanneer je een gevoelige huid hebt is het aan te raden om producten met alcohol en parfum te vermijden. Deze producten kunnen bij een gevoelige huidirritatie veroorzaken. Producten die speciaal zijn ontworpen voor de gevoelige huid hebben een kalmerend effect en kunnen de gevoeligheid verminderen.
 
Rijpe huid
Wanneer je ouder wordt verzwakt de huid. Zo verliest de huid elasticiteit en volume. Dit komt doordat de huid minder collageen produceert. Om toch de veerkracht van de huid te behouden zul je de huid moeten ondersteunen. Kies in dit geval voor anti-age producten.