Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Toon meerminder

Met SPF

Dagcreme

Toon filters

Dagcreme

Een goede dagcrème beschermt je huid tegen kou, wind, hitte en zon. Ook houdt dagcrème je vochtgehalte op pijl. Veel dagcrèmes zijn speciaal ontwikkeld om te dragen onder make-up, doordat ze snel intrekken. Ook kun je kiezen voor een zonwerende dagcrème. Deze crème, met een SPF factor, beschermt je huid tegen Uv-stralen.
 
Aanbrengen
Dagcrème breng je aan alvorens je make-up opdoet. Zorg dat je schone handen hebt wanneer je de crème op doet en was je huid met lauw water. Breng een beetje crème aan op een vochtige huid. Hierdoor absorbeert de crème beter. Zorg ervoor dat je de huid niet te dicht rondom de ogen aanbrengt. De huid rondom de ogen is een veel kwetsbaarder en daarom niet geschikt voor gewone dagcrèmes. Gebruik rondom de ogen een oogcrème
 
Verschil dagcrème en nachtcrème 
Het verschil tussen nachtcrème en dagcrème zit vooral in de textuur van de crème. Een nachtcrème is voller en rijker waardoor hij minder snel intrekt. Een dagcrème daarentegen voelt vaak licht aan en trekt sneller in, zodat er gemakkelijk make-up overheen kan worden aangebracht.