Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Toon meerminder

Gezichtsreiniger

Toon filters

Gezichtsreiniger

Niet alleen huidverzorgingsproducten en de juiste make-up zorgen ervoor dat je huid gezond blijft, ook een goede gezichtsreiniger is onmisbaar! 
 
Vette huid
Wanneer je een vette huid hebt is het aan te raden om niet al te agressieve reinigingsproducten te gebruiken. Ook zijn de dunnere substanties beter voor de huid. Een lotion op waterbasis of een zachte reinigingsgel zijn geschikt. Ook kun je kiezen voor micellair water of reinigingsdoekjes. Deze vormen van make-up removers verwijderen make-up maar voorkomen ook de overproductie van talg. 
 
Droge huid
Wanneer je een droge huid hebt kun je make-up het beste verwijderen met een wat “vetter” product. Deze type make-up reinigers zijn hydraterend en beschermend voor de huid. Kies voor een reinigingsmelk of olie.
 
Normale huid
Wanneer je niet echt een droge huid hebt, maar ook geen vette huid is het vaak wat lastiger om de juiste make-up reiniger te vinden. Naast reiniging moet de droge huid ook gevoed worden. In dit geval kies je voor een reinigingsmousse of tonic. Deze vormen van make-up removers staan er om bekend dat de vochtbalans in stand wordt gehouden.