Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Zonbescherming

Zonbescherming

Zonnebrand

Het maakt niet uit welke huidskleur je hebt, voordat je de zon in gaat dien je beschermd de zon in te gaan. Gebruik altijd voordat je de zon ingaat je een goede dekkende laag op de huid inbrengt. Er zijn verschillende hoogtes van de SPF (Sun Protection Factor) en elke factor is bedoeld voor een huidtype en de kracht van de zon. Door het KWF Kankerbestrijding wordt geadviseerd om minimaal factor 30 te gebruiken op een zomerse dag naar het strand of park. Zonnebrandcrème komt in verschillende vormen: spray, lotion, gel en crème. Een lotion of gel bevat meer water, zodat het makkelijk uit te smeren is op de huid. In een créme zitten meer vetten die uitdroging van de huid vermindert. Overigens is gebleken uit onderzoek dat zonnebrandcrèmes veilig zijn voor gebruik. 

Zelfbruiner

Dat zomerse kleurtje net iets langer vasthouden, kan met een zelfbruinende spray, crème of mousse. Hoe gebruik je een zelfbruiner en is het een goed alternatief voor de zonnebank. 

Aftersun

Goed insmeren met zonnebrand doen we gelukkig (bijna) allemaal. Maar ook ná het zonnen heeft je huid verzorging nodig. Zeker als je verbrand bent. Maar helpt aftersun eigenlijk wel bij verbranding door de zon of kun je net zo goed bodylotion gebruiken? En is aftersun schadelijk voor je huid? Wij vertellen je alles wat je moet weten over aftersun.