Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen
Op dit moment is het, door de coronacrisis, erg druk. De kans is groot dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan is aangegeven op onze website. 

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Toon meerminder

Eyeliner

Er zijn veel verschillende soorten eyeliners beschikbaar. Zo zijn er vloeibare eyeliners, potloden en eyeliners met dunne of juist dikke punten. Eyeliner geeft je ogen meer definitie, maar het aanbrengen van een lijn boven de wimpers is geen gemakkelijk klusje. Kies de goede eyeliner aan de hand van de vorm van je ogen. 
 
Amandelvormige ogen
Amandelvormige ogen komen nog mooier uit door een lijntje aan te zetten aan de binnenzijde van je ogen. Laat deze lijn naar buiten toe steeds dikker worden.
 
Ronde ogen
Bij ronde ogen past een “cat eye”. Dit doe je door lengte te creëren via een lange lijn aan de buitenzijde van de ooghoeken.
 
Omhoog staande ogen
Creëer symmetrie door niet alleen een lijn te tekenen op de bovenste wimperrand. Trek het lijntje door in de buitenste hoek van je wimperrand.
 
Omlaag staande oogleden
Ook voor ogen met omlaag staande oogleden is het wenselijk om symmetrie te vormen. Dit doe je door eyeliner alleen in de buitenzijde van de ooghoek te tekenen. Maak een opwaartse lijn voor een liftend effect. 

lees meer

Toon filters