Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Toon meerminder

Mascara

Toon filters

Mascara

Je oogopslag bepaalt een belangrijk gedeelte van je gezicht, en wimpers spelen hierin een grote rol. Om wimpers voller of langer te maken kun je gebruik maken van mascara. Het kiezen van de juiste mascara kan lastig zijn. Er zijn namelijk veel verschillende soorten.
 
Volume
Om volume te creëren in de wimpers is mascara met een lang, rond en dik borsteltje het meest geschikt. Dit geeft een goede dekking die niet klontert. Voor extra effect breng je de mascara aan met een zigzaggende beweging. Ook kun je meerdere lagen aanbrengen om extra volume te creëren. 
 
Lengte
Ben je op zoek naar mascara die korte wimpers meer lengte geven? Gebruik dan een kort borsteltje met dikke haartjes. Breng hiermee een gelijkmatige massa aan op de wimpers, zodat ze van het begin tot het einde gestyled zijn.
 
Krullend
Wanneer je van nature rechte wimpers hebt kun je ze meer laten opvallen door de wimpers krullend te maken. De ideale borstel voor het creëren van natuurlijke krullende wimpers is een gebogen borsteltje. Deze borstel buigt zich om je wimpers waardoor de wimpers gelift worden.