Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

4711 Parfum

Toon filters

4711 Parfum

Het Duitse merk '4711' betovert al sinds de 19e eeuw mensen met heerlijke verfijnde geuren, met geurnoten van, onder andere, citrusvruchten, frisse aroma’s en kruiden. Door een lagere concentratie alcohol in de geuren (5 tot 8%) zijn de geuren ook goed te gebruiken op een gevoelige huid. 
 
 Het merk refereert naar het huisnummer van het pand van Glockengasse in Keulen, het product werd hier destijds geproduceerd. Vanwege de kleine steegjes die aanwezig zijn in de stad, was er nooit rekening gehouden met logica in het kenmerken van panden. In 1796 hebben de huizen in Rijnland oplopende huisnummers gekregen om een einde te maken aan de verwarrende nummering. De Franse bevelhebber, generaal Daurier, die de inval van de stad leidde, had dit opgedragen om het makkelijker te maken voor zijn soldaten. Alle woningen moesten oplopend genummerd worden, door deze keuze werd het makkelijker om zijn infantristen te lokaliseren in de stad. 
 
De herinneringswaardige Eau de Cologne, wat nog altijd het handelsmerk is van het bedrijf, wordt wereldwijd nog altijd gebruikt. Door tijdloze innovaties gecombineerd met tradities, blijven de producten van 4711 elke dag een bijzondere frisheid, lichtheid en energie geven en benadrukt het de persoonlijkheid.