Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Soort

Geslacht

Inhoud in ml

Geurtonen

Toon meerminder

Burberry Parfum

Toon filters

Burberry Parfum

Het Britse modehuis Burberry, die wereldberoemd is van hun klassieke patronen en echte Britse luxe, brengt al sinds 1856 producten op de markt. Vanuit zijn textielwinkel in Basingstoke, Hampshire smeedde hij zijn plannen om de markt over te nemen. In 1914 werd het kledingbedrijf gevraagd door de Britse ministerie van Defensie om jassen te produceren voor de officieren, die tijdens de Eerste Wereldoorlog in het leger dienden. De jassen die gemaakt werden, werden ook wel ‘trenchcoats’ genoemd, omdat de oorlog vooral afspeelde in loopgraven. Na de oorlog werden de jassen ook populair onder de burgers en in 1920 voegde Burberry het checker patroon toe aan hun trenchcoats.
 
Na het succes van het merk lanceert het merk in 1981 hun eerste geur “Burberry for Men”. Fijne aroma’s, mannelijke ondertoon en sensueel van geur, deze geur draagt nog altijd bij aan het imago van Burberry. Dezelfde maakwijze, dezelfde visie en dezelfde geur als van toen.

Burberry vertegenwoordigd zowel de heren als de dames in hun range van parfums. Met variërende geuren is er voor ieder persoon een parfum.