Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Soort

Geslacht

Inhoud in ml

Geurtonen

Toon meerminder

Chanel Parfum

Toon filters

Chanel Parfum

Gabrielle Chanel, de wereldberoemde oprichter van Chanel, was geboren in 1883 in Saumur, Frankrijk. Het verhaal begon niet rooskleurig, want Gabrielle werd geboren in een armenhuis en groeide op tussen de nonnen. Hier leerde zij zichzelf met naald en draad te werken. In 1909 opende ze een hoedenatelier in het appartement van haar toenmalige liefde. De business was een groot succes, daarom kocht Gabrielle in 1910 een pand aan 21 rue Cambon in Parijs. 
 
In 1921 was de tijd aangebroken, na het daverende succes van het hoeden kwam Gabrielle, ook wel Mademoiselle genoemd, met de wereldberoemde parfum “Chanel No. 5”. De naam is gebaseerd op de vijfde dag van de vijfde maand.
 
De parfum was een revolutionair hoogstandje in de parfumwereld, nooit eerder was er een parfum waar aldehyden is gebruikt. Geurnoten van oranjebloesem, jasmijn en vanille zijn te herkennen in de geuren. De flacon is een ontwerpklassieker, elegantie en eenvoud staat vooraan en dat zorgt dat de aandacht op de geur gehouden word.
 
Tegenwoordig draagt het merk meer dan honderd parfums in portefeuille, uiteenlopend van geuren die je doen denken aan bloesem tot klassiek en zakelijk. Kortom, voor iedereen is er een Chanel parfum. Welke kies jij?