Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Diptyque Parfum

Toon filters

Diptyque Parfum

Diptyque, ook wel Saint Germain Diptyque genoemd, opende de deuren in 1960 in Parijs. De originele boetiek is nog altijd in gebruik door het bedrijf. Inmiddels heeft het bedrijf over de hele wereld shops zitten, met winkels in London, Tokyo, New York en Dubai.
Het bedrijf ontwikkeld Eau de Parfums, Eau de Toilette, geurkaarsen en aroma diffusers, maar ook zepen, handcrèmes en doucheoliën. Dankzij de betrouwbare zuiverheidsprincipe van het bedrijf zijn de producten geschikt voor alle huidtypes.

Diptyque is een bedrijf dat zijn focus legt op schoonheid en parfums. De drie ontwikkelaars Desmond Knox-Leet, Christiane Gautrot en Yves Coueslant hadden deze visie vanaf het eerste moment.

Het bedrijf wordt gezien als de pioniers van de hedendaagse parfumerie en is door de jaren heen trouw gebleven aan hun originele formule.
In 1968 kwam de eerste parfum op de markt van het merk, "L'Eau", een geur dat warm en kruidig ruikt met kaneel en rozen. Een heerlijke geur die tot de dag van vandaag over de hele wereld populaire is. Van de geur zijn meerdere varianten uitgekomen, zoals een frisse variant en een luxueuze variant met warme en klassieke geurnoten. De geur "Don Son" is de koploper in de herensectie van de parfums.