Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Soort

Geslacht

Inhoud in ml

Geurtonen

Toon meerminder

Elizabeth Arden Parfum

Toon filters

Elizabeth Arden Parfum

Elizabeth Arden, geboren in Ontario in 1878. In 1909 studeerde Elizabeth als verpleegkunde, maar kwam er al snel achter dat dit niets voor haar was. Datzelfde jaar stopte ze met haar opleiding en reisde ze met haar oudere broer naar New York. Hier had ze een baan als boekhoudster voor een groot farmaceutica consult. 

In 1912 ging Arden naar Frankrijk om hier verschillende gezichtsmassage technieken te leren en kwam terug met verschillende soorten rouge en gezichtspoeders, die zij zelf heeft ontworpen. In deze periode werd make-up nog niet gedragen door het grote publiek, alleen door acteurs en toneelspelers.

Mevrouw Arden had maar een doel voor ogen: het streven naar eeuwige jeugd en schoonheid.

In Amerika is er een uitspraak over mevrouw Arden: "Er zijn maar drie Amerikaanse namen die overal ter wereld bekend zijn: Singer naaimachines, Coca-Cola en Elizabeth Arden".

In 1934 kwam Elizabeth Arden's eerste parfum op de markt, genaamd "Blue Grass". Deze geur werd gezien als de eerste all-American geur van het merk en met hoofdakkoorden zoals aldehydisch, aromatisch en warm kruidig is dit een geur die perfect de hele dag door gedragen kan worden.