Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Toon meerminder

Gezichtsmasker

Toon filters

Gezichtsmasker

Zonlicht, stress, kou en luchtverontreiniging zijn allemaal factoren die de huid kunnen beïnvloeden. Met een masker creëer je een ultiem rustmoment voor de huid om te herstellen. Om een geschikt masker voor de huid te kiezen is het van belang om eerst te weten te komen welk type huid je hebt. 
 
Het juiste gezichtsmasker
Zo zijn er maskers voor de droge huid die extra hydraterend zijn. Ook voor een verouderde huid is een hydraterend masker aan te raden. Dit laat rimpels minder opvallen. Om verouderde huid stralend en jonger te laten ogen kies je voor een masker met hyaluronzuur. Dit helpt om natuurlijke collageen- en elastineproductie te stimuleren. Wanneer je een wat vettere huid hebt is dit een uitstekende bodem voor bacteriën en andere micro-organismen. Deze micro-organismen kunnen vervelend zijn wanneer ze in de poriën gaan zitten en huidproblemen veroorzaken. Bij een vette huid is gebruik van een masker met reinigende en antibacteriële werking daarom aan te raden.
 
Aanbrengen
Wanneer je een masker aanbrengt is het van belang dat de huid goed schoon is. Reinig de huid daarom eerst en ontzie de huid van make-up. Vaak worden huidmaskers aangebracht met de handen. Zorg er daarom voor dat je handen ook lekker fris en schoon zijn alvorens je het gezichtsmasker aanbrengt. Je wilt immers liever geen bacteriën of andere indringers op je huid!