Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen
Op dit moment is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan is aangegeven op onze website. Wij kunnen u sneller helpen wanneer u per email contact opneemt.

Contact

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Per email

Wij zijn uitstekend per email te bereiken via [email protected] Wij beantwoorden uw e-mail binnen 24 uur. Wanneer uw vraag betrekking heeft op een reeds geplaatste bestelling dan raden wij u aan om eerst in te loggen in ons systeem, hier vindt u uw orderstatus, factuurgegevens en eventuele Track & Trace codes.

Per telefoon

Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.
U kunt ons bereiken op 0592 201 210

Klachten

Bent u tevreden over ons: vertel het anderen! Bent u ontevreden: vertel het ons...

Hoewel we allemaal ons best doen om u zo goed mogelijk te helpen, gaat er helaas ook wel eens iets mis. Indien u een slechte ervaring heeft, horen we dat graag en proberen wij uw klacht zo goed mogelijk op te lossen. U kunt deze telefonisch of per mail doorgeven.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.degeschillencommissie.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Download Algemene voorwaarden (PDF)
Download Modelformulier voor herroeping (PDF)

Contactformulier

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy de Terms of Service zijn van toepassing.