Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen
Op dit moment is het, door de coronacrisis, erg druk. De kans is groot dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan is aangegeven op onze website. Onze klantenservice medewerkers staan voor u klaar, echter kan een reactie langer duren dan dat u van ons gewend bent.

Dier & Tuin

Een tuin om in te relaxen
Wanneer de eerste zonnestralen zich weer laten zien, is niks zo prettig als een gezellige en mooie tuin om in te kunnen relaxen. Bij ScalaXL vind je alles wat je nodig hebt om je tuin of balkon er tiptop uit te laten zien. Is het onkruid aan de winnende hand? Of heb je last van ongedierte in de tuin? Neem een kijkje in onze webshop. Zo bieden wij een scala aan tuingereedschap en tuindecoratie, maar je kunt ook bij ons terecht voor de perfecte brievenbus of buitenverlichting
 
Huisdieren
Ook voor de verzorging van je huisdier ben je bij ScalaXL aan het goede adres. Van voeding tot speelgoed. Alles voor verzorging van jouw hond, kat vissen, knaagdier of vogel. Houd bij de aankoop van dieren toebehoren rekening met de leeftijd van het dier.

lees meer