Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Toon meerminder

Headset & oordopjes

Toon filters

Headset & oordopjes

Op zoek naar een headset of oordopjes? We begeleiden je bij het maken van de juiste keuze. 
 
Headset
Een headset is een set oordopjes waar een microfoon in zit. Met een headset kun je handsfree telefoongesprekken hebben. Of het nou gaat om persoonlijke gesprekken of zakelijke gesprekken, je kunt het door middel van een headset gemakkelijk privé houden. 
 
Office headset
De office headset is voor zakelijke gesprekken en doeleinden het meest geschikt. Ze zien er niet alleen zakelijk uit maar bieden comfort en een goede geluidskwaliteit. 
 
Bluetooth headset
Een veel gebruikt type headset is de bluetooth headset. Dit type headset is flexibel in gebruik door de draadloze verbinding. Handig om bijvoorbeeld in de auto, tijdens een wandeling of gewoon thuis in huis te gebruiken. 
 
Gaming headset
Wanneer je op zoek bent naar de optimale game-ervaring is een speciale gaming headset aan te raden. Deze headsets zijn vooral ontwikkeld voor optimaal geluid. Je hoort het geluid om je heen, waardoor je je als het ware ín de game waant. 
  
Oordopjes
Met de juiste oordopjes kun je genieten van muziek zonder dat anderen er last van hebben. Oordopjes zijn, in tegenstelling tot een koptelefoon, handig mee te nemen. Er zit veel verschil in kwaliteit van oordopjes 
 
Zo speelt onder anderen de weerstand een grote rol. De weerstand van oordoppen wordt uitgedrukt in de eenheid Ohm. En hiervoor geldt: hoe hoger het getal, hoe groter de weerstand. Voor je telefoon of laptop kies je het beste een oordopjes set met een Ohm van circa 50 ohm. Voor studio-apparatuur gebruik je hoofdtelefoon-uitgangen met een hoger uitgangsvermogen.

In-ear oordopjes
Als je op zoek bent naar oordopjes waarbij het omgevingsgeluid wordt gedempt en er een sterk hoorbare bas klinkt, kun je het beste kiezen voor in-ear oordopjes. Deze oordoppen zijn vaak licht van gewicht en  zitten direct in de gehoorgang. Zo vallen ze er niet snel uit. Erg handig dus wanneer je in het vliegtuig, de trein of bus zit. 
 
Draadloze oordopjes
Natuurlijk wil je ook muziek kunnen luisteren op momenten dat je veel bewegingsvrijheid nodig hebt! Bijvoorbeeld tijdens het sporten, fietsen of huishouden. Draadloze oordopjes connecten via bluetooth. Hierdoor blijf je niet langer in kabeltjes hangen.