Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Laptopsleeves & -tassen

Laptopsleeves & -tassen

Je wilt natuurlijk niet dat je laptop bij vervoer beschadigt, natregent of dat er krassen ontstaan. Om je laptop veilig van A naar B te kunnen vervoeren zijn er diverse soorten tassen. Hieronder volgt uitleg om een goede keuze te kunnen maken
 
Soorten tassen
Je laptop kun je in verschillende soorten tassen veilig meenemen. Zo kun je kiezen voor een schoudertas of rugzak maar ook een laptop sleeve biedt veel bescherming. 
 
Sleeve – biedt extra bescherming en past in een gewone rugzak of tas. 
 
Schoudertas – wat betreft schoudertassen zijn er diverse mooie zakelijke designs te vinden. Ook kun je er naast je laptop vaak ook wat extra spullen in kwijt zoals pennen, laders of een notitieblok.
 
Rugzak – als je van plan bent om zwaarder gewicht te dragen is de rugzak een uitkomst. De rugzak die speciaal ontwikkeld is voor laptops is meestal voorzien van een laptopvak dat goed beschermt door de zachte, dikke beschermingslaag.  
 
Maatvoering 
Voor de juiste maatvoering is het verstandig om niet te kijken naar het inchformaat van een tas/sleeve of de laptop. Kijk in plaats daarvan naar de binnenmaat van de laptophoes. De inch maten van hoezen en laptops zijn nogal uiteenlopend. Zo weet je zeker dat je het juiste formaat kiest! Sommige laptophoezen zijn speciaal ontworpen voor een bepaald merk of serie. Zo sluiten ze naadloos aan en bieden ze voor díé specifieke laptop de beste bescherming.