Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Koelvermogen

Koelcapaciteit m3

Max. geluidsniveau

Energieklasse

Bediening

Luchtverplaatsing

Waterreservoir

Ontvochtingscapaciteit

Instelmogelijkheden

Airconditioning

Toon filters

Airconditioning

Met een airco kom je de warme zomerdagen en nachten door. Een airco zuigt warme lucht naar binnen waarna het in aanraking komt met koelvloeistof. Nadat de lucht gekoeld is wordt de koude lucht de ruimte in geblazen. Airco’s werken naast verkoelend ook als luchtontvochtiger en luchtreiniger. 
 
Mobiele airco
De mobiele airco is een tye airconditioner dat je eenvoudig door de ruimte kunt verplaatsen, zonder dat er installatie nodig is. Deze airco’s zijn uitgerust met een afvoerslang die de warme lucht naar buiten pompt. Mobiele airco’s zijn relatief klein in formaat en daardoor makkelijk te verplaatsen door wieltjes aan de onderzijde.  Bekijk onze mobiele airco's van Eurom en Bestron.
 
Monoblock airco
De monoblock airco bevat geen buitenunit, alles zit bij dit type aan de binnenzijde. Hierdoor heb je minder last van lawaai. Een monoblock airco werkt in principe hetzelfde als een warmtepomp airco. De warmte wordt onttrokken uit de buitenlucht/ruimte en wordt afgegeven aan een andere ruimte. 
 
Luchtkoeler
Een luchtkoeler of aircooler werkt zonder compressor of warmtepomp. Er wordt water langs een rooster geleid, waarna door het rooster warme lucht naar buiten wordt gevoerd.