Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Functies

Snelheidsschakelaar

Hellingshoek

Max. geluidsniveau

Kleur

Toon meerminder

Wattage

Plafondventilator

Toon filters

Plafondventilator

Bijna iedereen kijkt wel uit naar een warme zomer. Maar als het dan zover is, dan begint het geklaag. We kunnen helaas niet allemaal de hele dag in het zwembad liggen. Op kantoor of thuis is een koele bries altijd zeer welkom. Voor ventilatoren een fluitje van een cent. Deze praktische ventilatoren zijn ook met lamp verkrijgbaar.
 
Ventilator met verlichting
Wil je gaan voor een ventilator die kan koelen én verlichten in één? Dat kan met een plafondventilator met verlichting. Kijk van tevoren goed of de ventilator wordt geleverd inclusief lamp en welke fitting je nodig hebt. 
 
Het monteren van een plafondventilator 
Plafondventilators dien je, zoals de naam al zegt, aan een plafond te monteren. Hiervoor is het belangrijk dat er stroomaansluiting is op de plek waar de ventilator komt te hangen. In de technische omschrijving van een ventilator staat of de montage op een schuin plafond/hellingshoek mogelijk is. 
 
Het plafond moet sterk genoeg zijn om een roterende motor te draaien, een draaiende ventilator is namelijk een stuk zwaarder dan een stilstaande ventilator. Het is belangrijk dat een plafondventilator niet slingert en niet schommelt. Is dit wel het geval? Dan dien je de ventilatorbladeren nog eens goed uit te balanceren. 
 
Controleer bij het balanceren eerst of de plafondbeugel stevig en gelijkmatig is vastgeschroefd aan het plafond. Dit doe je met behulp van een waterpas.