Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Toon meerminder

Merk telefoon

Model telefoon

Toon meerminder

Merk tablet

Model tablet

Screenprotector

Toon filters

Screenprotector

Je kent het vast wel: snel van huis naar je afspraak, sleutels in je zak, mobiele telefoon in je zak. En even later.. Oeps, een enorme kras in je beeldscherm! De screenprotector is een makkelijk middel om dit voortaan te voorkomen. De screenprotector biedt een beschermingslaag voor het glas van de telefoon. Beschadigingen bevinden zich dan slechts op de beschermingslaag en zijn dus makkelijk te verhelpen. Slechts een kwestie van de screenprotector af en toe vervangen! 
 
Extra functies
Voor de liefhebber zijn er diverse screenprotectors met extra functies. Zo kun je voor extra privacy kiezen voor een screenprotector met privacy glass. Wil je je telefoon ook kunnen gebruiken als spiegel? Kies dan voor een spiegelglas. Of ben je op zoek naar een screenprotector die beter is voor je ogen? In dat geval kies je voor een blauw licht filter screenprotector. 
 
Materiaal
De meeste screenprotectors zijn gemaakt van glas of kunststof. De goedkoopste screenprotectors zijn de modellen van kunststof. Vaak biedt een kunststof screenprotector prima bescherming en ze vallen qua uiterlijk niet op. Het nadeel van een kunststof screenprotector is dat het minder fijn kan aanvoelen. Je scherm wordt er minder helder van. Ook zijn de kunststof screenprotectors lastig aan te brengen zonder dat er luchtbellen ontstaan. 
 
Kies voor een screenprotector van glas als je een screenprotector wenst die bij gebruik eigenlijk voelt alsof er geen beschermlaag op zit. Glazen protectors zijn makkelijk aan te brengen zonder dat er luchtbellen ontstaan. Ook is de screenprotector van glas steviger en dikker. Het beschermt daardoor nóg beter, beschadigt minder snel en kan beter tegen vallen dan een kunststof screenprotector.