Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Telefoonhouders

Toon filters

Telefoonhouders

Wanneer je luistert naar muziek, je smartphone gebruikt als GPS of vrienden belt: zorg altijd dat je op een verantwoorde en veilige manier gebruik maakt van je telefoon. 
 
Auto
Er zijn diverse telefoonhouders voor in de auto verkrijgbaar. Zo zijn er modellen voor op het dashboard, ventilatierooster en op de voorruit van de auto. 
 
Dashboard
Sticky anti-slip pads (of dashboardhouders) bevatten kleefmatjes waarmee je de houder stevig vastkleeft aan het dashboard. Houd er wel rekening mee dat de kijkhoek vaan niet is te verstellen bij de dashboardhouder variant. 
 
Ventilatierooster
Sommige smartphonehouders zijn geschikt om in het ventilatierooster van een auto te plaatsen. Dit heeft als voordeel dat de telefoon altijd binnen handbereik is en makkelijk te bedienen. Nadeel is echter dat het ventilatierooster niet meer bediend kan worden doordat de smartphone er nu op zit.
 
Voorruit
Voorruithouders kun je gemakkelijk op de gewenste plek plaatsen en verplaatsen. Doormiddel van een zuignap plak je de houder aan de binnenkant van het autoraam. Let wel op dat je de voorruithouder niet zo plaatst dat het zicht wordt belemmerd.
 
Fiets 
Op de fiets kan het handig zijn om je sportstatestieken bij te houden, navigatie te volgen of je favoriete muziek te kunnen luisteren. Vanaf juli 2019 is het verboden om je mobiele telefoon vast te houden tijdens het fietsen. Een smartphonehouder voor op de fiets biedt mogelijkheid om beide handen op het stuur te kunnen houden, en toch je mobiele telefoon te kunnen gebruiken. Sommige mobielhouders voor op de fiets zijn speciaal gemaakt voor een bepaald type telefoon. Maar ook zijn er diverse universele modellen te vinden. 
 
Vaak zijn smartphonehouders voor op de fiets voorzien van beveiliging door middel van een secure band. Wanneer je regelmatig door regen en wind fiets is het aan te raden om voor een model smartphonehouder te kiezen dat waterbestendig is.