Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Toon meerminder

Levensfase hond

Hondenspeeltjes

Toon filters

Hondenspeeltjes

Zowel het baasje als de hond profiteren van het juiste hondenspeelgoed. Bovendien is hondenspeelgoed ideaal om tijd met je hond door te brengen en een sterke band op te bouwen. 
 
Voordelen hondenspeelgoed
Hondenspeelgoed kan gebruikt worden om vertrouwen te scheppen, de tanden te versterken of als training. Honden zijn van nature sociale en vriendelijke dieren en willen graag het gevoel krijgen bij een roedel of familie te horen. Tijd met je hond doorbrengen en spelen is daarom voor een hond erg belangrijk. Naast het scheppen van een band kan speelgoed ook werken als training. Met de juiste speeltjes houd je je hond fit en daag je ‘m uit. Sommige speeltjes zijn speciaal ontwikkeld om de creativiteit en nieuwsgierigheid te stimuleren. Je hond zal je dan niet snel meer vervelen. Ook de tanden van een hond hebben voordeel van goed speelgoed: kauwen stimuleert de speekselstroom, houdt het tandvlees gezond en versterkt de kaken. 
 
Soorten speeltjes
Er zijn zoveel soorten hondenspeeltjes op de markt, maar welk speeltje is geschikt voor jouw trouwe vriend?
 
Piepspeelgoed
Honden zijn dol op speelgoed dat geluid maakt en je kunt ze hier dan ook urenlang mee bezig houden. Bovendien zijn deze speeltjes vaak wasbaar in de wasmachine.
 
Kauwspeelgoed
Kauwspeelgoed zoals bijtringen zijn ideaal voor honden die graag op dingen kauwen. Ook is kauwspeelgoed erg gezond voor het hondengebit. Zo stimuleert kauwen de speekselstroom waardoor het tandvlees gezond blijft en de kaken versterken. 
 
Intelligentiespeelgoed
Met intelligentiespeelgoed kun je je trouwe viervoeter blijven uitdagen. Deze speeltjes zijn ontwikkeld om de creativiteit en nieuwsgierigheid van een hond te stimuleren. Met intelligentiespeelgoed train je het geheugen van de hond en/of gehoorzaamheid. 
 
Zwemspeelgoed
Is je hond dol op spelen in het water? Dan is drijvend zwemspeelgoed ideaal.