Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Toon meerminder

Snacks & botten

Toon filters

Snacks & botten

Honden zijn, net als mensen, dol op snacks. Snacks zijn niet alleen erg lekker maar kunnen ook heel handig zijn. Hondensnoepjes kunnen gebruikt worden om goed gedrag te belonen en een hond te motiveren. Er zijn veel verschillende hondensnoepjes en snacks op de markt. Maar wat zijn de beste hondensnacks?
 
Gebit
Kauwsnacks zijn zo ontwikkeld dat ze het gebit van je hond bevorderen. Het materiaal waar de hond op bijt schuurt langs tanden en kiezen, waardoor tandplak wordt verwijderd. Dit voorkomt tandsteen op langere termijn. 
 
Aanvulling op voeding
In hondenvoeding zitten vaak niet genoeg omega 3 en omega 6 vetzuren. Deze vetzuren zijn goed voor het hart en de bloedvaten. Ook zorgen ze voor een betere vertering van het voedsel en versterkt vetzuur het immuunsysteem van de hond. Om toch genoeg vetzuren binnen te krijgen kun je het voer aanvullen met snacks die veel van deze vetzuren bevatten. 
 
Verteren
Let bij aankoop van snacks altijd op de hardheid en de verteerbaarheid. Grote stukken gedroogd vlees kunnen erg taai zijn. Ook is varkensvlees moeilijker te verteren dan vlees van overige diersoorten. Vis en organen zoals long zijn juist zachter en daarmee geschikt voor puppy’s en honden met minder kracht in hun kaken.