Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Kattenluik

Toon filters

Kattenluik

Kattenluik categorietekst 
Katten zijn echte buitendieren, en je wil natuurlijk het allerbeste voor jouw trouwe viervoeter. Wanneer je steeds weer de deur open en dicht moet doen om je kat naar binnen en buiten te laten kan dit wel vervelend zijn. Met een kattenluikje bepaalt jouw kat zelf wanneer hij naar binnen of buiten wil. 
 
Let bij de aankoop van een kattenluikje wel goed op het formaat van het luikje. En in wat voor soort deur of glas het past.
 
Verschillende kattenluiken
Bij ScalaXL vind je verschillende soorten kattenluikjes in verschillende maten:
 
Kattenluik met standen
Een kattenluikje met standen is een hulpmiddel waarmee jouw kat of hond het huis veilig kan betreden. Deze kattenluikjes hebben meestal twee of vier standen: beide richtingen geopend, beide richtingen gesloten of één richting gesloten en één richting geopend. Zo kun je ervoor kiezen om het kattenluikje bijvoorbeeld ’s nachts helemaal te sluiten, en het kattenluikje overdag te openen.
 
Kattenluik met halsbandmagneet
Een kattenluikje met magneet is ideaal wanneer je andere katten uit de buurt buiten de deur wilt houden. Je gebruikt dit luikje in combinatie met een halsbandmagneet met sensor. Dankzij de sensor kan alleen je eigen kat naar binnen, en worden andere katten geweigerd. 
 
Kattenluik met microchip-herkenning
Een kattenluikje met microchip-herkenning werkt in combinatie met de microchip van je kat. Deze chip wordt door de dierenarts of fokker geïmplementeerd. Het kattenluikje herkent jouw kat aan zijn microchip en geeft alleen aan jouw kat toegang tot de woning.