Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Pizzarette

Er zijn geen producten gevonden

Pizzarette

Pizzaparty! Een pizarette is een leuk klein oventje waar je tot en met maximaal 6 personen tegelijkertijd en binnen een mum van tijd je eigen mini pizza kunt bereiden! Vaak kunnen pizarettes ook gebruikt worden voor het grillen van vlees of groente. 
 
Doordat de temperatuur in een pizzarette kan oplopen tot zo’n 230 graden, kun je binnen 7 a 10 minuten de lekkerste pizza’s bereiden. Pizarette’s zijn doorgaans beschikbaar in twee verschillende soorten: met een standaard bakplaat of met een vuurvaste stenen bakplaat. Veel mensen ervaren de pizarettes met vuurvaste stenen bakplaat als de beste. De reden hiervoor is dat een stenen bakplaat ervoor zorgt dat vocht niet in de pizzabodem kan trekken. Zo heb je dus nooit last van slappe pizzabodems, maar krijg je een pizza met een heerlijk, knapperige korst. 
 
Gebruik
Het deeg voor pizza’s kun je zelf maken. Doe dit wel op tijd in de middag. Vervolgens kun je er kleine pizzabodems van maken. Gebruik genoeg bloem zodat de bodems niet blijven kleven. Pizzadeeg kun je tegenwoordig ook makkelijk kant-en-klaar in de supermarkt kopen. 
 
Zet de pizzarette in het midden van de tafel, en laat het apparaat enkele minuten opwarmen. Er kunnen 4-6 mensen plaatsnemen rond de pizarette. Op tafel plaats je schaaltjes met ingrediënten zoals: tomatensaus, geraspte kaas, mozzarella, tomaten, champignons, peperoni en spek. Wat betreft de ingrediënten kun je je helemaal uitleven!
 
Bij het beleggen van een pizza begin je altijd met de tomatensaus. Vul de pizza vervolgens met groenten en plaats de kaas als laatste. Schuif de pizza met behulp van een spatel naar het midden van de bakplaat. Een aantal minuten wachten, en… eten maar!