Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Tosti apparaat

Toon filters

Tosti apparaat

Op zoek naar een veelzijdig keukenapparaat om allerlei ingrediënten en snacks op te kunnen bereiden? Ee contactgril is een apparaat met twee grillplaten. Eén grillplaat bevindt zich aan de bovenkant, en de andere bevindt zich aan de onderkant. Je gerecht wordt dus aan twee kanten direct verwarmd en is daardoor snel klaar. Bovendien krijg je een typische heerlijke grillsmaak doordat het eten in direct contact staat met de grillplaat. 
 
Veel gerechten kunnen met behulp van een contactgrill op een gezonde manier bereid worden. Je hebt slechts weinig olie of vet nodig. Af en toe is het aan te raden om een gerecht lichtelijk in te vetten. 
 
Met een contactgrill heb je binnen een mum van tijd een gezonde maaltijd op tafel: groente, vis en vlees kun je allemaal op een grillplaat bereiden. 
 
Waar let ik op bij de aankoop?
Er zijn een aantal aspecten waar je op moet letten voordat je een contactgrill aankoopt. Hoe ga je een grill gebruiken? Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat je kunt kiezen uit een contactgrill met een zwevende bovenplaat of niet. Een zwevende bovenplaat zorgt ervoor dat de bovenplaat vlak op het te bereiden gerecht ligt. 
 
Ook kun je kiezen voor een contactgrill met verwisselbare grillplaten. Bij standaardbereidingen heb je dit doorgaans niet nodig. Toch zijn verwisselbare platen erg handig doordat je ze zeer eenvoudig schoon kunt maken: je klikt of schuift de plaat van de grill en wast het af met de hand. 
 
Wil je kunnen grillen met het hele gezin of slechts in je eentje? Met hoe meer mensen je eten wil kunnen bereiden op een contactgrill, hoe groter de contactgrill dient te zijn. Daarnaast is wordt een contactgrill met een hoog vermogen zeer snel heet, waardoor gerechten eerder klaar zullen zijn.