Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Blender & Mixer

Toon filters

Blender & Mixer

Gebruik een blender of mixer om ingrediënten te mixen tot een milkshake, smoothie, deeg, soep of cocktail. Om de juiste blender of mixer te kiezen is het aan te raden eerst te bedenken wat je wil bereiden. 

Handmixer

Een handmixer is een handzame keukenhulp die niet veel ruimte behoeft en je dus gemakkelijk opbergt. Een handmixer is vooral geschikt voor de volgende taken: 
  • Mixen: eieren, beslag
  • Kloppen: slagroom
  • Kneden: deeg

De handmixer werkt met twee los te koppelen garden. Deze worden standaard met twee klopgardes en deeghaken meegeleverd. Met de accessoires kun je daardoor verschillende bereidingen uitvoeren.

Keukenmixer

Een keukenmixer verwerkt ingrediënten in een grote mengkom tot bijvoorbeeld slagroom, beslag of deeg. Een keukenmixer is vooral geschikt voor de volgende taken: 
  • Mixen: eieren, beslag 
  • Kloppen: slagroom 
  • Kneden: deeg 

Standaard wordt een keukenmachine geleverd met een mengkom, een klopgarde, een ballongarde en een deeghaak. Daarnaast hebben veel keukenmixers extra (optionele) accessoires voor bijvoorbeeld het snijden of raspen van kleine hoeveelheden.

Blender

Met een blender meng en pureer je verschillende ingrediënten tot smoothies, milkshakes, cocktails, babyvoeding, sauzen of soep. Op deze pagina leg ik uit wat de verschillen zijn tussen alle typen blenders, en waar ieder type blender geschikt voor is. Zo kies jij gemakkelijk een blender uit die past bij jouw wensen.