Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Kong

Kong

Kong maakt leuke katten- en hondenspeeltjes. Het verhaal van Kong begon met een hond, een bus en een onverzadigbare behoefte tot kauwen. De oprichter van KONG, Joe Markham, hield van zijn hond Fritz, maar was geen fan van zijn destructieve kauwgewoonten. Fritz had de neiging om op stenen, stokken en andere schadelijke voorwerpen te kauwen en zijn tanden begonnen te slijten. 
 
Stevig rubber om op te kauwen
Joe had verschillende technieken geprobeerd om deze kauwgewoonte te stoppen, maar pas toen Joe een ophangingsonderdeel weggooide van een Volkswagen-bus die hij aan het repareren was, vond Fritz iets dat aantrekkelijker was dan stenen. Of het nu het grillige stuiterpatroon was of het stevige rubber, Fritz was helemaal weg van dit sneeuwpopvormige auto-onderdeel en het KONG Classic hondenspeelgoed was geboren.
 
Hondenspeelgoed en gebitsverzorgende producten
KONG hondenspeelgoed is gemaakt om te voldoen aan de instinctieve behoeften van honden om te kauwen en te spelen. De KONG speelgoed lijn werd al snel uitgebreid naar tandheelkundig speelgoed en borstels voor honden, en later kwamen daar ook speeltjes voor katten bij. Kong was geboren uit noodzaak en toeval, maar boven alles uit liefde voor dieren.