Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen
BLACK FRIDAY: gebruik dit weekend coupon BLACKFRIDAY10  voor 10% korting op het hele assortiment!

AirMate

Airmate
Als de temperaturen buiten stijgen zoeken we graag de verkoeling op van een ventilator. De koude luchtstroom werkt verfrissend en verkoelend. Het Taiwanese merk Airmate heeft meer dan 30 jaar ervaring met het vervaardigen en produceren van ventilatoren. Het bedrijf wil met zijn producten de levensstandaard verhogen en een frisse, comfortabele en hoogwaardige leefomgeving bieden.
 
Al meer dan 30 jaar leverancier van hoogwaardige ventilatoren 
Airmate heeft hoogwaardige ventilatoren die je kunt inbouwen in de muur of in het plafond, maar ook veel handige kleinere en verplaatsbare ventilatoren in zijn assortiment, bijvoorbeeld de ventilator met een doorsnede van 40 centimeter op een statief of de handige tafelventilator van doorsnede van 30 centimeter. Ook heel handig is de kolom ventilator met afstandsbediening.  
 
Veiligheid en kwaliteit
Airmate heeft jaren gewijd aan onderzoek en ontwikkeling van verschillende soorten hoogwaardige en betrouwbare ventilatieproducten. De producten hebben internationale en nationale certificeringen ontvangen voor elektrische veiligheidsnormen en in 1999 de ISO9001, de internationale certificeringsnorm voor kwaliteitsborging toegekend gekregen.