Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Beeztees

Beeztees

Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in alles wat je maar kunt bedenken voor jouw huisdier. Het merk heeft een groot assortiment met leuke en een beetje gekke accessoires en snacks voor alle huisdieren, of het nu om honden, katten, knaagdieren, vogels of vissen gaat. Bij Beeztees kun je hondenmanden, knaagdierenspeelgoed, krabpalen en vogelhuisjes. De producten zijn precies zoals de naam doet vermoeden. 
 
Leuke en een beetje gekke producten voor huisdieren
Beeztees wil de dagelijkse momenten met jouw huisdier net iets verrassender en leuker maken. Het maakt niet uit of het om een puppy gaat of als je iets zoekt voor een jarenlange metgezel. Met de producten van Beeztees kun je jouw huisdier helemaal blij maken. 
Het bedrijf produceert al meer dan 50 jaar unieke producten voor huisdieren. Ook de kwaliteit van leven van jouw huisdier is belangrijk voor Beeztees. 
 
Een merk dat past bij eigenwijze huisdieren
Om gezonde en veilige producten te kunnen wordt het assortiment uitvoerig getest. Daarom worden veel van de producten door Beeztees zelf ontwerpen en ontwikkelend, zodat ze zeker weten dat het veilig en betrouwbaar is.
Dit eigenwijze merk past perfect bij al die eigenwijze huisdieren en staan garant voor veel plezier.