Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Bestway

Bestway

Bestway is een merk wat leuke producten voor buitenactiviteiten produceert. Hun motto is dan ook “Jouw plezier is onze zaak”. Het bedrijf wil ervoor zorgen dat jij een leuke ervaring beleeft. Of dat nu op actief in het water is, hoog op een berg of relaxed in je eigen tuin. 
 
Groot assortiment opblaasbaar speelgoed
Hun assortiment omvat meer dan 1000 verschillende artikelen. Bestway heeft een grote selectie aan opblaasspeelgoed voor in het water. Van opblaasbare zwembandjes voor de allereerste zwemervaring, tot opblaasbare eilanden. Als je geen water in de buurt hebt kun je je met de producten van Bestway opperbest vermaken in de tuin. Ze hebben zwembaden, springkussens en zelfs complete opblaasbare waterparken. Ook voor binnen heeft Bestway opblaasbaar speelgoed, en kun je een in een mum van tijd een ballenbad in je huiskamer neerzetten of een mini-springkasteel. Zelfs voor de sneeuw heeft Bestway opblaasbare sledes en tubes om de berg mee af te roetsjen. 
 
Alles voor buitenactiviteiten, ook voor volwassenen
Ook voor volwassenen heeft Bestway allerlei producten om te sporten of om jezelf buiten mee te vermaken. Ze hebben diverse zwembrillen, zwemvinnen en snorkels, stand-up paddleboards, kajaks, opblaasbare boten en een groot assortiment aan portable spa’s en kampeerartikelen.