Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Bling My Thing

Bling My Thing

Hoesjes voor smartphones lijken eigenlijk allemaal op elkaar. Dat vond Bling My Thing ook, en daarom ontwerpen ze hoesjes met een zeer luxe uitstraling waarmee jij je zeker zult onderscheiden.
 
Het begon met een hobbyproject
Het begon eigenlijk allemaal als een leuk hobbyproject in het weekend. Ayano Kimura was geïnspireerd door de Japanse designtrend ‘Deko-Den’ en wilde haar smartphone versieren met kristallen. Het resultaat was zo bevredigend dat ze besloot haar telefoon aan te bieden op eBay, en tot haar verbazing waren andere mensen ook razend enthousiast wat leidde tot een ware biedingsoorlog. Duidelijk was dit een gat in de markt en in 2005 richtte ze Bling My Thing op.
 
Smartphone cases met echte Swarovski kristallen
Door het enorme succes van Bling My Thing’s waren ze ook in staat om een Swarovski licentie te bemachtigen om de telefoonhoesjes mee te ontwerpen. De kenmerkende ontwerpen van Bling My Thing zijn rijkelijk versierd, net als het allereerste ontwerp. Bijvoorbeeld het bescheiden ontwerp Casino Mirage of het sierlijke ontwerp de Petite Couturiere Flora Elegance met mooie bloempatronen. Maar als je echt van bling houdt ga je voor de Extravaganza Pure Silver, allemaal uitgevoerd met echte Swarovski stenen.