Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Caffé Mauro

Caffé Mauro

Caffé Mauro is ooit begonnen door Demetrio Mauro. Hij droomde ervan om zijn eigen bedrijf op te richten. Toen hij in november 1949 Caffè Mauro oprichtte in een oud pakhuis, had zijn kleine koffiebranderij slechts een capaciteit van 20 kilo. Maar gelukkig lachte het succes hem toe en kon hij al snel een nieuwe grotere fabriek te openen. 
 
Vacuümverpakte koffie in een fraaie verpakking
Mauro besloot ook al vroeg om zijn koffie vacuüm te verpakken. Dat bleek een slimme zet, want koffie werd tot die tijd nog los verkocht. In de jaren '60 lag Caffé Mauro daarom al in de schappen van de belangrijkste supermarkten en was overal verkrijgbaar. Bovendien wist Mauro wat het belang van marketing en vormgeving was. Deze talenten hebben ertoe bijgedragen dat Caffé Mauro wereldwijd bekend werd. 
 
Passie voor smaak
Caffé Mauro heeft blends van zeer hoge kwaliteit. Het bedrijf importeert koffie uit Brazilië, Afrika, Midden-Amerika en Azië. De passie voor de smaak en voor het product drijft Caffé Mauro om het hele proces te beheersen: van het branden tot de samenstelling van de geselecteerde melanges tot aan hun verpakking. Probeer dus een keer Caffé Mauro en proef de rijke historie van dit merk.