Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Clementoni

Clementoni

Clementoni, opgericht door Mario Clementoni in 1963, is een bedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring in educatieve spellen. Het merk staat synoniem voor creativiteit, passie en aandacht voor kwaliteit. 
 
Spelen is een serieus spel
Mario Clementoni, de oprichter van het bedrijf vindt spelen een serieus spel. “We moeten nooit stoppen met spelen, vooral niet als we ouder worden” was zijn gedachte. Clementoni begon kinderen te helpen om te leren zodat ze er plezier in hadden, door hun groei te stimuleren met behulp van de taal die ze het beste kennen en wat van nature tot hen komt: spelen.
 
Ideeën veranderen de wereld
Gedurende de afgelopen 50 jaar heeft het bedrijf een breed en divers assortiment educatief speelgoed ontwikkeld. Het assortiment van Clementoni omvat nu speelgoed voor kinderen van 0 maanden tot 12 jaar en ouder. Voor de hele kleintjes is er bijvoorbeeld het speelgoed Baby Clementoni. Daarna komt de wereld van voorschoolse en educatieve spellen, en spellen voor de wat oudere kinderen in bijvoorbeeld de Science & Play-reeks, een collectie uitdagende wetenschappelijke games. Deze spellen helpen je kind zich te ontwikkelen en nieuwe ideeën te bedenken. Want zoals de oprichter zei: "Ideeën veranderen de wereld".