Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Cote&Ciel

Cote&Ciel

Een tas is niet zomaar een gebruiksvoorwerp. Een tas is een onderdeel van jouw gaderobe, een verlengstuk van je persoonlijkheid. Daarom maakt Côte & Ciel tassen die je draagt als een kledingstuk en is het op zoek naar waar de grenzen liggen van een tas waar het kledingstuk begint.

Waar een tas eindigt en het kledingstuk begint

Côte & Ciel zag het levenslicht in, hoe kan het ook anders, Parijs in 2008. Ze wilden stijlvolle oplossingen vinden voor je draagbehoeften, en slaagden daarin door de werelden van mode en industrieel design samen te brengen in stijlvolle en uiterst draagbare ontwerpen.
In het Frans betekent Côte & Ciel kust en lucht, twee werelden die zich naar elkaar uitstrekken. In jouw ogen komen deze werelden samen in de horizon, een grenzeloze lijn, een eindeloos experiment.

Hoesjes voor laptop en telefoon

Côte & Ciel maakt ook hoesjes voor laptops, tablets en telefoons. Bijvoorbeeld de Chromatic zipper sleeve voor de Macbook Air 11 inch. De hoes is gemaakt van stevig, rekbaar en waterafstotend Fusion Grip en heeft een zachte binnenvoering. Het hoesje kun je afsluiten met een superdunne krasvrije ritssluiting waarmee de hoes als een handschoen om je Macbook past.