Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen
Op dit moment is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan is aangegeven op onze website. Wij kunnen u sneller helpen wanneer u per email contact opneemt.

Designed By Lotte

Designed By Lotte

Je huis is pas echt je thuis als jij en je huisdier er helemaal zichzelf kunnen zijn en genieten van het leven. Het interieur moet daar natuurlijk wel bij passen, en dat geldt ook voor de speeltjes en andere spulletjes die jouw huisdier nodig heeft. Designed By Lotte heeft mooi ontworpen artikelen in natuurlijke materialen en kleuren die perfect zullen aansluiten bij jouw levensstijl.
 
Trendy producten en accessoires voor huisdieren
Designed By Lotte heeft onder andere manden, krabpalen, kussen, speeltjes en riemen in het assortiment. Alle productontwerpen van Designed By Lotte zijn uniek. Het merk heeft een team ontwerpers die nieuwe producten bedenken en ontwikkelen. Ze worden geïnspireerd door de huidige trends en ontwikkelingen, maar ook door stoffen, patronen en kleuren. Alle aspecten van de producten zijn bewust gekozen en zorgvuldig samengesteld.
Materialen en stoffen worden gecombineerd met stiksels en bijpassende teksten. 
 
Kwaliteit en uitstraling zijn belangrijk
De producten van Designed By Lotte doorlopen een strenge kwaliteitscontrole. Pas als elk detail is goedgekeurd, worden er producten ontwikkeld. De monsters worden meerdere keren geïnspecteerd. Kwaliteit en uitstraling zijn belangrijk, en daarvoor koop je Designed By Lotte.