Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Designed By Lotte

Designed By Lotte

Je huisdier helemaal thuis laten voelen dat doe je met prodcuten van Designed By Lotte. De collectie van Designed By Lotte bestaat uit allerlei katten- en hondenartikelen zoals: speelgoed, manden, voerbakken en drinkbakken. 
 
Ook vind je in de collectie van Designed By Lotte verschillende accessoires om je hond of kat veilig de straat op te laten gaan, zoals halsbanden en looplijnen. Met de draagtassen van Designed By Lotte breng je jouw kat of hondje naar de dierenarts of op reis. 
 
Alle producten uit de collectie van Designed By Lotte zijn geïnspireerd op de laatste trends en worden getest. Pas wanneer de uitstraling en kwaliteit worden goedgekeurd kunnen de producten naar de winkel. 

Trendy producten en accessoires voor huisdieren
Designed By Lotte heeft onder andere manden, krabpalen, kussen, speeltjes en riemen in het assortiment. Alle productontwerpen van Designed By Lotte zijn uniek. Het merk heeft een team ontwerpers die nieuwe producten bedenken en ontwikkelen. Ze worden geïnspireerd door de huidige trends en ontwikkelingen, maar ook door stoffen, patronen en kleuren. Alle aspecten van de producten zijn bewust gekozen en zorgvuldig samengesteld.
Materialen en stoffen worden gecombineerd met stiksels en bijpassende teksten. 
 
Kwaliteit en uitstraling zijn belangrijk
De producten van Designed By Lotte doorlopen een strenge kwaliteitscontrole. Pas als elk detail is goedgekeurd, worden er producten ontwikkeld. De monsters worden meerdere keren geïnspecteerd. Kwaliteit en uitstraling zijn belangrijk, en daarvoor koop je Designed By Lotte.