Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Exin

Exin

Veel van de producten in ons huis kunnen niet zonder stroom om te kunnen werken. En om deze apparaten aan te kunnen sluiten op het lichtnet heb je stroomkabels, adapters en verlengsnoeren nodig. En dat is nu precies waar Exin in uitblinkt. Dit bedrijf is gespecialiseerd in stroomtoevoer benodigdheden en accessoires. Dus als je iets met een stekker wilt aansluiten kom je waarschijnlijk al gauw bij een verlengsnoer van Exin uit.
 
Diverse stekkerdozen en verlengkabels
Exin maakt gewone en kind veilige stekkerdozen en verlengsnoeren, die uitgerust zijn met een extra kinderbeveiliging. Er zijn stekkerdozen in diverse afmetingen, met 3 of 4 contacten met randaarding. Er zijn er stekkerdozen voor binnen die je alleen in droge ruimten kunt gebruiken, en daarnaast maken ze ook verlengsnoeren voor gebruik buiten. 
 
Doorsteek-stekkers met USB-oplader 
Naast de verlengkabels en stekkerdozen maakt Exin ook doorsteek-stekkers met een USB-aansluiting waarmee je kleine elektrische apparaten als smartphones kunt opladen. Deze doorsteek-stekkers hebben een handig antislip klepje waar je het apparaat op kunt neerleggen tijdens het opladen. Ook maakt Exin stopcontact beveiligers en handige verdeelstekkers.