Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Fairybell

Fairybell

Kerst! Voor veel mensen de gezelligste tijd van het jaar. Daar kan sfeervolle kerstverlichting natuurlijk niet aan ontbreken. Voor kerstbomen ben je bij Fairybell aan het juiste adres! Sinds 2006 worden Fairybell kerstbomen geproduceerd door Hemsson BV uit Nederland. Met de kerstbomen van Fairybell creëer je ongetwijfeld een zeer gezellige kerstsfeer. 

Type verlichting
Met de lampjes van Fairybell tover jij je tuin over tot een sprookjesachtig geheel. Je vindt de kerstverlichting van Fairybell in verschillende vormen zoals de vlaggenmast variant, de deurverlichting, muurverlichting en de stokverlichting. Welke kies jij?
 
Fairybell vlaggenmastverlichting
Een vlaggenmast kun je gebruiken om een vlag in te hangen op speciale dagen, maar je kunt ‘m ook versieren met sfeervolle vlaggenmastverlichting van Fairybell. Vlaggenmastverlichting is te vinden in verschillende formaten: 6 meter, 7 meter, 8 meter, 10 meter en 12 meter. Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten lichtjes: multicolor, warm-wit of twinkle. Kies je voor een vlaggenmast kerstboom van 10 of 12 meter? Met 2000 tot 4000 lampjes geeft dit een schitterend effect.
 
Fairybell kerstboom in top
Ook voor een kerstboom in de top van Fairybell maak je gebruik van een vlaggenmast. Dit is heel eenvoudig zelf aan te sluiten. De lichtstrengen worden geleverd met een weerbestendige transformator. Je sluit deze transformator aan op het lichtnet. Het opzetten van de kerstboom duurt zo’n 15 minuten. Je kunt ervoor kiezen om de verlichting te combineren met een tijdschakelaar, zodat de verlichting automatisch aan en uit springt op vaste tijden.
 
Fairybell zonder vlaggenmast
Wil je wel graag een mooie kerstboom in de tuin maar beschik je niet over een vlaggenmast? Misschien is de vlaggenmast kerstboom tussen de 1.5 meter en 4 meter hoog. Deze boom wordt geleverd inclusief handige grondpin en mast. Je hebt voor het opzetten geen gereedschap nodig. 
 
Fairybell deurboom
De sfeervolle deurbomen van Fairybell kun je eenvoudig zelf bevestigen aan een (voor)deur. Het monteren duurt 5 tot 10 minuten. Dit doe je met bijgeleverde universele riem. Zo wordt je deur niet geblokkeerd of beschadigd. Dankzij het 1D systeem zijn de draden vrijwel niet zichtbaar wanneer de lichtjes aan staan. Dit geeft een schitterend, sprookjesachtig resultaat.
 
Fairybell muurboom
De muurbomen van Fairybel worden gevormd door sierlijk hangende guirlandes, voorzien van warm-witte LED-lampjes. Deze muurbomen nemen weinig ruimte in beslag en zijn erg eenvoudig te plaatsen.

Binnen en buiten
De kerstbomen van Fairybell zijn niet alleen maar mooi maar ook nog eens erg praktisch. Je kunt ze zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken. Bovendien zijn ze erg eenvoudig op te zetten: het werkt vrijwel hetzelfde als het plaatsen van een vlag aan een vlaggenstok! Binnen 30 minuten heb je een kerstboom van 6,8 of 10 meter hoog klaar staan met wel 4000 LED-lampjes er in. 
 
Hoogtes
Kerstbomen van Fairybell zijn er in verschillende hoogtes beschikbaar van 1.4 meter tot 10 meter. Vlaggenmast kerstbomen zijn beschikbaar tussen de 6 tot 12 meter.
 
Duurzaam
De kerstbomen van Fairybell zijn zeer duurzaam en gaan jaren mee. De kerstbomen worden geproduceerd in Nederland en bevatten duizenden duurzame LED-lampjes.