Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Hama

Hama

Hama maakt creatief speelgoed voor opgroeiende kinderen. Het bijzondere van Hama-producten is dat ze leerzaam zijn. Het is niet zomaar speelgoed. Het daagt de motoriek en creativiteit van kinderen uit en traint hun concentratievermogen.
 
Van educatief speelgoed naar een creatieve hobby
Kinderen ontwikkelen hun meest elementaire vaardigheden tijdens hun eerste levensjaar. Het speelgoed van Hama volgt de ontwikkeling van je kind. Als ze drie jaar oud zijn leren ze hun motoriek te beheersen. Als je kind groter wordt, maken de producten van Hama geleidelijk de overstap van educatief speelgoed naar een creatieve hobby.
 
Mini Beads, nog steeds populair
Hama is opgericht door Malte Haaning in 1961. Het bedrijf begon met het maken van plastic rietjes, maar toen op een gegeven ogenblik bleek dat er meer vraag was naar kralen dan fabrikanten op dat moment konden produceren, besloot Malte Haaning een nieuwe richting uit te proberen. Zijn Midi Beads zagen het levenslicht in 1971. Aan het einde van de jaren 70 ontwikkelde Malte Haaning een speciale strijktechniek zodat je de kralen kon opstrijken in plaats van lijmen. Tegenwoordig heeft Hama een ruim assortiment aan speelgoed, en de Midi Beads, die zijn nog steeds even populair als 50 jaar geleden.