Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Injusa

Injusa

Injusa is gespecialiseerd in het maken van leuke twee- drie- en vierwielers voor kinderen. Ze maken ook leuke kindervoertuigen met accu’s die echt lijken op de versies voor volwassen, zoals de mini motor van Kawasaki.

Wereldleider op het gebied van kindervoertuigen

Injusa werd opgericht in 1947 door Antonio Berbegal Verdú die was toegewijd aan de productie van miniatuur vrachtwagens, schepen en auto's van hout en metaal. In de jaren ‘70 experimenteerde het bedrijf met een methode om metalen buizen te rollen als een sigaret, waarmee ze fietsen en driewielers begonnen te maken. 10 jaar later pionierden ze met kindervoertuigen die reden op een batterij. Inmiddels is Injusa met hun enorme collectie marktleider op het gebied van kindervoertuigen.

100% gemaakt in Spanje 

Tegenwoordig worden in de fabriek in Alicante elektrische voertuigen, accu's, driewielers, trapauto's, motorfietsen en tuinspeelgoed als speelhuisjes, schommels en glijbanen vervaardigd. De producten zijn veilig, leuk en mooi vormgegeven, en bovendien voor 100% gemaakt in Spanje. Bovendien streven ze ernaar om hun speelgoed 100% duurzaam te maken.