Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

LEGO

LEGO

Wie heeft er nu niet met Lego gespeeld? Dit iconische merk is al generaties lang het ultieme constructie speelgoed. Je kunt je fantasie de vrije teugels geven en er alles mee bouwen wat je wilt. 

Gekleurde bouwsteentjes waarmee je alles kunt maken

Lego is van origine een Deens bedrijf dat in 1949 begon met de productie van in elkaar grijpende plastic stenen. Deze vrolijk gekleurde bouwsteentjes, radars en andere constructie-onderdelen in verschillende kleuren kunnen op enorm veel manieren geassembleerd worden om bijvoorbeeld objecten als voertuigen, gebouwen en werkende robots te construeren. En als je ermee klaar bent kun je je hele constructie weer net zo makkelijk uit elkaar halen om iets nieuws te maken.

Van Duplo tot Mindstorms

In 1969 werd de Duplo-productlijn geïntroduceerd. Dit is een reeks eenvoudigere blokken waarvan de lengte tweemaal de breedte, hoogte en diepte is van standaard Lego-blokken en speciaal ontwikkeld is voor jongere kinderen. Later kwam daar Technisch Lego bij waarmee je met radertjes en een transformator bijvoorbeeld een rijdende auto of treinbaan kon maken en recentelijk zag ook Lego Mindstorms het licht. Deze robotics serie combineert het zelf programmeren met het bouwen van robotjes.