Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen
Op dit moment is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan is aangegeven op onze website. Wij kunnen u sneller helpen wanneer u per email contact opneemt.

Miele

Miele

Miele, wie kent dit merk niet? Miele specialiseert zich al meer dan 120 jaar in diverse huishoudelijke apparatuur. Het bedrijf is opgestart in 1899 door ingenieur Carl Miele en zakenman Reinhard Zinkann. Het steven om steeds betere huishoudelijke apparatuur te maken graveerden ze zelfs in hun allereerste machines: “Immer besser” Dit streven karakteriseert nog steeds de producten van Miele.
 
Een uitgebreid assortiment in huishoudelijke apparatuur
Miele heeft een uitgebreid assortiment aan producten voor in en rond de keuken. Naast ovens, magnetrons en vacuüm machines, heeft Miele ook afzuigkappen, koffiezetapparaten, koelkasten en vriezers waar je uit kunt kiezen. Ook om de was te doen kun je terecht bij Miele. Ze hebben een compleet aanbod aan wasmachines, wasdrogers en strijkinstallaties.
 
Producten die aansluiten bij de wensen van de klant
Duurzaamheid is ook een belangrijk uitgangspunt voor Miele, niet alleen wat het milieu betreft, maar ook de relatie met de klant. Daarom doen ze ook hun best producten te ontwikkelen die aansluiten op de veranderende behoefte van de hedendaagse consument. Ook streeft Miele ernaar om producten zo lang mogelijk mee te laten gaan, in tegenstelling tot veel andere merken. Als je een Miele koopt, staat dat dus garant voor jaren gebruiksplezier.