Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Nostik

Vind je het ook zo vervelend als je pan aanbakt, of als je koekjes aan de bakplaat blijven kleven? Met de producten van NoStik is dat verleden tijd. NoStik heeft diverse producten in haar assortiment waarmee je ervoor kan zorgen dat je eten niet meer blijft plakken tijdens de bereiding. Zo hebben ze bijvoorbeeld anti-kleef matten voor in de oven, maar ook voor in de pan.
 
Eten blijft niet meer plakken met NoStik
Naast non-stick matten maakt NoStik ook handige liners voor in bakvormen en complete oven trays. Wat ook reuze handig is zijn de non-stick zakken die je hebben ontworpen voor in de oven en in de broodrooster. Zo kun je tosti’s maken zonder dat er kruimels of gesmolten kaas in het apparaat achterblijft. 
 
Niet meer boenen na het koken
NoStik heeft meer van deze handige gadgets. Bijvoorbeeld een antislip mat voor je lepel. Door deze slimme mat die je op de rand van je pan kunt bevestigen ben je ervan verzekerd dat je lepel niet in de pan glijdt. Daarnaast heeft NoStik ook handige mandjes voor in de frituurpan en matjes om je fornuis te beschermen tegen vet en viezigheid. Dat scheelt weer boenen na het koken.