Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Paulmann

Paulmann

Bij Paulmann draait alles om feel-good verlichting. Het bedrijf maakt al ongeveer 40 jaar met passie verlichting. Elke Paulmann-medewerker zet zich in om klanten van goed licht te voorzien. En het resultaat is feel-good licht in elke kamer. De Paulmann lampen en armaturen maken deze belofte waar.
 
Een lichtbron met veelzijdige decoratieve eigenschappen
Paulmann Licht is een dynamisch familiebedrijf met een coöperatieve bedrijfsstructuur, gevestigd in Springe, Duitsland. Het verhaal van Paulmann begon toen de vader van Detlev Paulmann een eenvoudige gloeilamp veranderde in een lichtbron met veelzijdige decoratieve eigenschappen. Dat resulteerde een flexibel kabelsysteem met laagspanningshalogeenverlichting. Tegenwoordig maakt Paulmann railsystemen, inbouwarmaturen, spots, wand- en plafondarmaturen met energiebesparende halogeentechnologie en LED.
 
Licht heeft impact op ons humeur en welzijn
Het bedrijf is ervan overtuigd dat goede verlichting een aanzienlijke impact heeft op de kwaliteit van ons leven en dat er een groot onbenut potentieel is van verlichting. Volgens Paulmann zijn we afhankelijk van onze ogen en bijgevolge van licht. Licht bepaalt niet alleen het karakter van onze kamers en leidt ons door het donker, het heeft ook een impact op ons humeur en welzijn. Daarom beschouwt Paulmann hun producten als veel meer dan alleen elementen voor een esthetische inrichting.