Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

SportX

SportX

SportX heeft alles te bieden op het gebied van sport, van badminton tot darten en van voetbal tot snorkelen. Dit merk heeft een uitgebreid assortiment waar je gegarandeerd hetgeen vindt wat je zoekt.
 
Alles voor zwemactiviteiten
SportX heeft bijvoorbeeld van alles te bieden op het gebied van zwemactiviteiten. Rode ogen door het chloor is een veelvoorkomend verschijnsel als je graag baantjes trekt in het zwembad. Met de chloorbril van SportX heb je daar geen last meer van. Ook leuk zijn de duikringen of Diving Sharks voor kinderen. Deze ringen en haaien van plastic kun je in het water gooien en opduiken. Of koop een snorkel set om de onderwaterwereld te kunnen bewonderen tijdens het snorkelen. Ook voor kinderen heeft SportX snorkelsetjes in het assortiment.
 
Sportartikelen voor voetbal tot tafeltennis
Naast zwembenodigdheden heeft dit merk ook van alles in huis voor diverse andere sporten zoals tennis, badminton, darts, boksen, tafeltennis en jeu de boule. Ook de voetballiefhebber heeft keuze uit diverse artikelen zoals balnaalden, balpompen en scheidsrechter fluitjes. En speel je eigen wedstrijdjes met de handige voelbaldoelen set die je makkelijk overal kunt opzetten.