Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Street Surfing

Street Surfing

Hou je van skateboarden, of surf je graag op een andere manier over het asfalt, dan is Street Surfing het merk voor jou. Street Surfing werd in 2004 opgericht in Californië in de Verenigde Staten, en heeft sindsdien talloze leuke, stoere en uitdagende boards en steps op de markt gebracht. Van kinderen tot volwassenen, van beginners tot gevorderde rijders, volgens dit merk kan iedereen een streetsurfer zijn en genieten van een actieve levensstijl. 
 
Leer je bewegingen te beheersen met de producten van Street Surfing
Met de producten van Street Surfing leer je je bewegingen te beheersen en je uithoudingsvermogen te trainen. Je wordt gestimuleerd om actie te ondernemen, jezelf te uiten en te genieten van een jeugdig, vervullend en opwindend leven. Je voelt jezelf fitter en zelfverzekerder met een step of board van Street Surfing.
 
Alles van skateboards tot surf-skates
Street Surfing maakt verschillende typen skateboards, wave-boards, surf-skates, longboards en cruisers, K-bikes en steps. Of je nu naar een skatepark gaat, de halfpipe onveilig wilt maken of gewoon op straat wilt cruisen, Street Surfing gelooft dat er een geweldige rit is voor iedereen, overal en altijd.