Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Trixie

Trixie

Op zoek naar producten voor jouw trouwe viervoeter? Bij Trixie vind je alles wat je nodig hebt! Je bent aan het ogede adres voor intelligentie, strategie en snack speelgoed. Maar ook speelgoed waarmee je kunt apporteren, werpen of zwemmen vind je bij Trixie. 
 
Verras je hond met een kauwspeeltje waarmee je de gebitsverzorging ondersteunt of verzorg je hond met kattenshampoo of borstels. In het assortiment van Trixie vind je allerlei accessoires voor de bescherming en verzorging van oren, tanden en ogen. En ook voor bestrijding van ongedierte. 

Trixie maakt al meer dan 45 jaar huisdier benodigdheden. Als Europees marktleider levert Trixie momenteel ongeveer 6.500 producten voor honden, katten, vogels, kleine dieren, vissen en reptielen aan meer dan 8.500 retailers. Het uitgebreide assortiment wordt geëxporteerd naar 88 landen vanuit het hoofdkantoor in Tarp, Duitsland.
 
Speciaal ontwikkeld voor dieren
Trixie gelooft erin dat mensen en dieren harmonieus kunnen samenleven. Dat komt tot uiting in hun producten. Veel van de productlijnen worden door Trixie zelf in eigen huis ontwikkeld, gecontroleerd en getest door specialisten. De producten zijn van de hoogste kwaliteit. Bovendien koestert Trixie de relatie met de klant. Zo houden ze nauwlettend in de gaten wat de wensen zijn van de huisdieren en hun baasjes, en eventuele klachten worden zorgvuldig behandeld. 
 
Kruiptunnels voor konijnen
Trixie heeft onder andere leuke houten bruggetjes voor marmotten en hamsters, en verschillen kruiptunnels voor cavia’s en konijnen. Ook hebben ze leuke speelmeubels en spelletjes voor katten en voederbakken en veiligheidsmiddelen voor honden. Met de producten van Trixie kunnen jij en jouw huisdier samen veel plezier hebben.