Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Zolux

Zolux

Zolux maakt accessoires voor huisdieren. En daarin maken ze geen onderscheid tussen honden, katten, knaagdieren, vissen of vogels: alle huisdieren vinden even leuk.

Een familiebedrijf met een passie voor dieren

Zolux Group is een familiebedrijf met een passie voor dieren. Het bedrijf zag het levenslicht in 1933 als een eenvoudige zadenwinkel in het centrum van havenstadje in Frankrijk. Madeleine en Fernand Haurit, de overgrootouders van de familie die het bedrijf nog steeds runnen, begonnen met de verkoop van landbouwzaad. Al spoedig breidde het assortiment zich uit naar vogelzaad en graan voor kleine dieren. En van het één kwam het ander. Het bedrijf bleef groeien en specialiseerde zich vervolgens in huisdierproducten.

Duurzame ontwikkeling en dierenwelzijn

Tegenwoordig maakt Zolux tal van leuke producten voor dieren zoal trapjes en zitstokjes voor vogels, hangmatten voor knaagdieren en krab- en speeltoestellen voor katten, en lekkere warme jasjes voor honden. Bij het ontwerpen van deze producten laat Zolux zich leiden door 4 fundamentele waarden: respect, eerlijkheid, duurzame ontwikkeling en dierenwelzijn. Daarom steunt Zolux tal van goede doelen, zoals dierenasielen, verenigingen voor dierenliefhebbers en organisaties voor adoptie van dieren.