Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Outdoor

Outdoor

Ga je graag kamperen, wandelen met je hond of fietsend de bergen in? Dan zijn sterke en comfortabele outdoor spullen essentieel. Bij ScalaXL vind je diverse producten die outdoor activiteiten nog plezieriger maken. 
 
Kamperen en buiten eten
Een kampeervakantie geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Stop je tentje, slaapzak en luchtbed in de auto of een rugzak en je kunt gaan waar je maar heen wilt. Gezellig barbecueën op een camping of primitief koken op een festival. Bij ScalaXL vind je alles wat je nodig hebt om het kamperen zo aangenaam mogelijk te maken. Op naar de vrije natuur!
 
Verkoeling tijdens warme dagen
Op de warme, lange zomerdagen is het wenselijk om verkoeling dichtbij huis te hebben. Een opzet of opblaaszwembad biedt hiervoor de ideale oplossing. Makkelijk op te zetten en geeft gegarandeerd veel zwemplezier! Wanneer het weer koeler wordt bouw en berg je het zwembad met gemak weer af. Voor extra veel waterplezier zijn er bij ScalaXL diverse waterparadijzen beschikbaar in verschillende leuke, zomerse thema’s. Zo waan je je onmiddellijk in een strandomgeving met opblaasbare palmbomen en haaien, of op een stoer piratenschip.
 
Droom je altijd al van een eigen jacuzzi in de tuin? Bij ScalaXL bieden we tevens een tal aan opblaasbare spa’s. Met slechts een druk op de knop kun je heerlijk relaxen in warm bubbelend water.