Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Aantal personen

Gebruik

Type pomp

Kleur

Toon meerminder

Maximale belasting

Intex Luchtbed

Toon filters

Intex Luchtbed

Intex is dé specialist in opblaasproducten, waaronder luchtbedden. Naast een groot assortiment biedt Intex hoogwaardige kwaliteit luchtbedden. De luchtbedden zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en geschikt voor 1 of 2 personen. 
 
Dura Beam Standaard
De standaard serie van Intex is de Dura Beam serie. Deze serie biedt de meest basic en compacte luchtbedden. Dankzij de Fibre-Tech Technologie liggen deze luchtbedden erg comfortabel. 
 
Dura Beam Plus
Ben je van plan om vaker gebruik te maken van het luchtbed, en ben je bereid iets meer te spenderen aan een prettige slaapplek? Dan kom je al gauw uit bij de Dura Beam Plus serie van Intex. Deze serie aan luchtbedden zijn voorzien van de Fibre-Tech Technologie en zijn dikker dan de luchtmatrassen van de Dura Beam Standaard serie. De luchtbedden laten zelf overtollig lucht vrij wanneer het bed te hard is of de luchtdruk stijgt door de warmte. 
 
Dura Beam Deluxe
Ga jij voor luxe? Kies dan voor de Dura Beam Deluxe serie. De luchtbedden zijn extra dicht en hebben een zachte, dubbele bovenlaag. Je gasten zullen het gevoel hebben dat ze in een echt bed slapen. Voor nog meer comfort kies je voor een Dura Beam Deluxe luchtbed met ingebouwde pomp.
 
PremAire
De ultrazachte PremAire luchtbedden van Intex bestaan uit maarliefst twee lagen. Hierdoor kun je je beddengoed gemakkelijk instoppen. Ook handig is de ingebouwde pomp.
 
Camping serie
Wanneer je gaat kamperen is het wel zo handig om een comfortabel maar zeer compact model luchtbed mee te nemen. De Camping serie van Intex biedt luchtbedden speciaal ontworpen voor kampeerders. De luchtbedden zijn handig mee te nemen en uit te rollen in een tent. Bovendien zijn dit zelfopblaasbare luchtbedden dus kun je een pomp thuis laten liggen!