Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Merken

Vorm

Aantal personen

Afmeting buiten

Aantal Jets

Maximale temperatuur

Opblaasbare Jacuzzi

Merken

Toon filters

Opblaasbare Jacuzzi

Droom je altijd al van lekker bubbelen in een eigen jacuzzi in de tuin? Neem dan een kijkje bij onze opblaasbare spa’s. Hier vind je verschillende kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. Het grote voordeel aan een opblaasbare spa is dat het makkelijk op te zetten is. Wanneer de spa weinig wordt gebruikt, bijvoorbeeld tijdens de wintermaanden, dan kun je ‘m eenvoudig opvouwen en opbergen!
 
Aandachtspunten
Waar moet je nou op letten wanneer je een opblaasbare spa aanschaft? Wij noemen een aantal aandachtspunten voor je op.
 
Aantal personen
Bedenk van tevoren met hoeveel mensen je in een opblaasbare jacuzzi wil kunnen. Je wilt natuurlijk wel genoeg ruimte hebben om ontspannen naast elkaar te kunnen zitten. Een 4 persoons jacuzzi is doorgaans bedoeld voor 2 volwassenen en 2 kinderen. 
 
Voorzieningen
De meeste opblaasbare jacuzzi’s hebben alleen bubbeljets, maar er zijn ook modellen met massagestralen. Ook kun je bij sommige spa’s kiezen voor LED-verlichting i n de spa of voor een zoutwatersysteem. 
 
Installatie
Nu je een spa hebt aangeschaft wil je er natuurlijk zo snel mogelijk in kunnen bubbelen! De installatie van een opblaas spa is over het algemeen vrij eenvoudig en gaat volgens een aantal stappen:
 
1.     Zorg voor een vlakke ondergrond. Haal scherpe voorwerpen zoals takken en stenen weg. Plaats bij voorkeur een grondzeil onder de opblaasbare jacuzzi. Dit beschermt en isoleert de onderkant van een jacuzzi.
2.     Blaas de opblaasbare spa op. Vaak wordt er een pomp meegeleverd bij de jacuzzi. 
3.     Nu de spa is opgeblazen kun je beginnen met vullen. Gebruik hiervoor leidingwater. 
4.     Wanneer de spa gevuld is met water kun je ‘m gaan gebruiken!
 
Onderhoud
Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van een opblaasbare spa is goed onderhoud erg belangrijk. Zorg daarom dat je het filter iedere maand vervangt, en ook tussendoor goed reinigt. Ook dien je het water van de jacuzzi af en toe te verversen. Doe dit bij voorkeur na ongeveer 3 maanden. Desinfecteer het water in de jacuzzi met zout of chloor.
 
Accessoires